• 2016-11-19-PHOTO-00000963.jpg
  • IMG_5120.jpg
  • 2016-06-18-PHOTO-00000628.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000959.jpg
  • 2016-07-26-PHOTO-00000769.jpg
  • 2016-07-26-PHOTO-00000768.jpg
  • Unknown-27.jpeg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000962.jpg
  • IMG_8505.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000970.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000971.jpg
  • 2016-07-20-PHOTO-00000758.jpg

Beoordelingen van Eau Lounge in Rotterdam

Bekijk hieronder een greep uit de beoordelingen van bruidsparen die bij Eau Lounge getrouwd zijn.

Bekijk hier onze beoordelingen op toptrouwlocaties.nl


"Vanaf het eerste mail contact hadden wij al een goed gevoel, we zijn langs geweest voor een bezichtiging, en de eigenaar was super flexibel en meewerkend, hij kwam met het idee van de watertaxi, we hebben al onze gasten met de watertaxi laten aankomen, super leuk. De locatie is uniek, helemaal niet duur, en het personeel was echt uitmuntend. Wij waren hier met 170-175 personen."
Balou Victor - Geplaatst op: 24 december 2014
"Prachtige locatie,super service,goede communicatie met de eigenaar (emails worden heel snel beantwoord,veel ruimte voor eigen invulling) heel lekker eten, prima prijs. Kortom zeker een aanrader."
Alicja Pytka - Geplaatst op: 30 november 2014
"Fantastische locatie met super vriendelijk en leuk personeel, uitstekende manager die alles regelt en al je zorgen en stress wegneemt als je die zou hebben! Echt een aanrader! En het leukste is dat niemand het nog kent!"
Katarina V. - Geplaatst op: 21 september 2014
"Mooiste dag van mijn leven beleefd hier! Super goede service en ze gaan graag een stapje verder voor je. Prachtig terras met ligging aan en boven het water. Eten en drinken was perfect geregeld! Personeel is erg professioneel maar toch ook heel familiair en gezellig. Kortom, een dag om niet te vergeten!"
Janine scholten - Geplaatst op: 22 september 2014
"Fantastische locatie die nog niet zo lang bestaat, geweldig uitzicht, we werden overal mee geholpen tot in de puntjes en alles was perfect geregeld. Erg leuk ook dat je met de water taxi aan kunt komen, en dat de gasten je dan zien aankomen aangezien het terras op de Maas ligt."
Suzie A. - Geplaatst op: 11 september 2014
"Als je van Rotterdam, het water, een mooi uitzicht, een ontspannen sfeer, vriendelijk personeel, een prima prijs en een fantastisch feest houdt is er maar 1 plek waar je dit kunt vinden: Eau Lounge! Nog op zoek naar een unieke locatie voor je trouwfeest? Ga kijken bij Eau Lounge en je bent verkocht!"
Martine Sitter - Geplaatst op: 08 september 2014

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] en dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons. Of vul hiernaast het formulier in.