Extra's voor de bruiloft

BruidBeeld film & fotografie

Bruidbeeld film & fotografie: twee videografen en één fotograaf met veel gevoel voor stijl, het vangen van echte emotie, spelen met licht, compositie, schitterende beelden en de perfecte muziek. En, niet geheel onbelangrijk, een liefde voor fantastische bruiloften.

Een ongeremde drive van onze kant zorgt ervoor dat jullie unieke dag op z’n mooist wordt vastgelegd op zowel foto als film. Alles wordt uit de kast gehaald om jullie bruiloft in beeld te brengen op de manier die bij jullie past. Tijdens de twee gesprekken voor jullie bruiloft wordt jullie dag uitvoerig doorgenomen, daardoor weten wij precies wat jullie willen.
En vooral ook wat jullie níet willen!
De perfecte balans tussen onze creativiteit en jullie persoonlijke smaak wordt opgezocht. Of jullie nou voor fotografie, film of de combinatie kiezen:

BruidBeeld maakt jullie bruiloft écht onvergetelijk.

www.bruidbeeld.nl


Fancy Photobooth

Fancy photobooth, de gezelligste photobooth met de mooiste foto ontwerpen. Fotografeer en print onbeperkt foto's in het Fotohokje. Uw gasten krijgen zo een onvergetelijke herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Een complete Fancy photobooth met onbeperkt printen is al beschikbaar vanaf €395 exclusief btw. Altijd gratis vervoer naar Rotterdam.

www.fancybooth.nl


Cake Affair

Cake Affair is de leidende trendsetter in het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten. Wij ontwerpen trouwtaarten voor internationale en nationale bekendheden. Wij werken met de allerbeste ingrediënten en hebben een zeer betrouwbaar imago. Cake Affair geeft een professionele service, vanaf de proef sessie tot de levering en plaatsen van de bruidstaart.

www.cakeaffair.nl