Welkom bij de mooiste prive locatie van Rotterdam

Eau Lounge, gelegen aan de Maas in Rotterdam. is voorzien van fantastisch open terras wat letterlijk over de Maas zweeft. Met aan de ene kant uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug is het de perfecte locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, BBQ, vergadering of om uw verjaardag te vieren. Ook voor babyshowers zijn wij enorm geschikt. Ons volledige terras kunnen wij ook afdekken zodat het niet uitmaakt of het regent. Ook hebben wij voldoende heaters hangen op het terras zodat we in de winter ook optimaal gebruik van ons terras kunnen maken.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, BBQ, walking dinner en is compleet uitgerust met dj booth & set zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest van begin tot eind. Wij hebben een 24 uurs vergunning dus we kunnen zelf onze eindtijd bepalen.

Trouwlocatie Rotterdam

Bruiloft

De mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Algemeen

Bedrijfsfeest

Met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam

BBQ Rotterdam

BBQ

Lekker buiten (overdekt) of binnen genieten 

Interieur Eau Lounge Rotterdam

Babyshower

Op het mooiste terras van Rotterdam en omstreken

Algemeen

Verjaardag

Al vanaf 30 personen heel gezellig, maar ook voor 300  personen

Prijzen locatie Eau Lounge

De huur van Eau Lounge is 350 euro ex btw voor 6 uur, als u ons langer wil huren dan komt er 100 euro ex btw bij per uur. Als u ons korter wil huren betaalt u nog steeds de 350 euro ex btw. Verder werken wij altijd met minimale omzetgaranties, die zijn iedere dag en maand anders dus als u dat zou willen weten stuur ons even een email of bel ons op.

We hebben hier op de website een mooi kopje met daarop alle prijzen maar wat de meeste mensen direct willen weten zijn de kosten van de drankjes, die kunt u hieronder direct terugvinden.

Algemeen

Drank afkopen

U kunt kiezen voor het afkopen van de drank. Hieronder ziet u de 3 meest gekozen opties.

BIER / FRISDRANK / WIJN - € 8,20 per persoon per uur (Voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris en wijn af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

BINNENLANDS GEDISTILLEERD - € 9,20 per persoon per uur (voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris, wijn, Vieux, Apfelkorn, Bessenjenever, Jevener af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

BUITENLANDS GEDISTILLEERD - € 11,50 per persoon per uur (voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u bovenstaande arrangementen plus de sterke dranken zoals Bacardi, Vodka, Malibu, Gin, Whiskey, Bacardi Lemon & Razz etc. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

WELKOMSTDRANKJES

• Prosecco € 40,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
• Champagne Möet & Chandon € 110,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
• Gekleurde cocktail € 8,00 per stuk
• Classic cocktail:

  • Pornstar Martini
  • Espresso Martini
  • Mojito
  • Amaretto Sour
  • Strawberry Daquiri

€ 12,50 per stuk

* Mocht u de drank niet willen afkopen dan is nacalculatie ook mogelijk.

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30