Vergaderen in de mooiste locatie van Rotterdam

Eau Lounge is de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam, met daarna eventueel lekker een borrel als afsluiter. U moet Eau lounge niet zien als standaard locatie waar alles recht toe recht aan is en waar iedereen naast elkaar zit, maar meer als unieke plek voor uw vergadering waar u indruk zult maken door creatief te zijn.

Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant. Het open terras op de Maas (wat ook overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) maakt Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland.

Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken. Eau Lounge is niet een standaard vergaderruimte, er is geen standaard opstelling, maar alles zal in overleg gaan.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking diner of buffet en is compleet uitgerust met dj booth & set mocht u daar gebruik van willen maken voor een eventuele after borrel. Eau Lounge organiseert uw vergadering van begin tot eind.

Wilt u de prijzen weten voor uw vergadering in Eau Lounge?

Vanaf de eerste voetstap die we binnen gezet hebben waren we verkocht, fantastisch uitzicht op een werkelijk unieke plek.
Wendy de Bruin

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30