Contact

Eau Lounge

Eau Lounge is alleen geopend voor afgehuurde events, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of bijvoorbeeld een promotie feest.

Algemeen

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@eaulounge.nl of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn helaas niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 
  • Bezet
  • Vrij
  • Overdag bezet

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ - Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht.


Bereikbaarheid

LOCATIE

Eau Lounge is gelokaliseerd tussen de Willemsbrug & de Erasmusbrug in hetzelfde pand als Health City (voormalig Maastheater) alleen dan aan de waterkant met terras op de Maas. De locatie is gemakkelijk te voet bereikbaar, met de auto of fiets. Er is naast Eau Lounge direct een aanlegplaats, dus de locatie is ook per watertaxi toegankelijk.

ROUTEBESCHRIJVING

PARKEREN

Parkeren kan op verschillende plaatsen, de meest gekozen plaats is het Noordereiland aan de overkant van het water, dat is 24 uur per dag gratis en dan is het 800 meter lopen of je kunt de watertaxi pakken a 4,25 per persoon (leuk voor de gasten die niet uit Rotterdam komen).

Een andere optie is de Oude Haven (3 minuten lopen), of aan de waterkant bij Club Vie onder de Willemsbrug en dan 3 minuten lopen.

Parkeren kan ook in de garage van de Markthal. Of de trein of metro nemen naar station Blaak.