Contact

Eau Lounge
Boompjes 750
3011 XZ Rotterdam

[email protected]
0643005211

Eau Lounge is alleen geopend voor afgehuurde events, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of bijvoorbeeld een promotie feest. 

Algemeen

Bereikbaarheid

LOCATIE

Eau Lounge is gelokaliseerd tussen de Willemsbrug & de Erasmusbrug in hetzelfde pand als My Life (voormalig Maastheater) alleen dan aan de waterkant met terras op de Maas. De locatie is gemakkelijk te voet bereikbaar, met de auto of fiets. Er is naast Eau Lounge direct een aanlegplaats, dus de locatie is ook per watertaxi toegankelijk.

ROUTEBESCHRIJVING

PARKEREN

Parkeren kan op verschillende plaatsen, de meest gekozen plaats is het Noordereiland aan de overkant van het water, dit is 2 euro per uur en dan is het 800 meter lopen of je kunt de watertaxi pakken a € 4,50 per persoon (leuk voor de gasten die niet uit Rotterdam komen).

Een andere optie is de Oude Haven (3 minuten lopen), of aan de waterkant bij Munch onder de Willemsbrug en dan 3 minuten lopen.

Parkeren kan ook in de garage van de Markthal. Of de trein of metro nemen naar station Blaak.

Over Eau Lounge Rotterdam

Niet direct zichtbaar en enigszins verscholen aan de achterzijde van Health City (voormalig Maastheater), direct aan de Maas, bevindt zich een geweldige locatie. Eau Lounge, wordt ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd. Eau Lounge heeft de glazen deuren naar het ruime terras boven het water open staan voor iedereen die op zoek is naar een perfecte locatie voor een bruiloft – personeelsfeest – verjaardag – borrel of ander evenement.

Dit is de ultieme plek om de stad even de stad te laten en neer te strijken op een relaxed zonnig terras met uitzicht op zowel de Willemsbrug als de Erasmusbrug, waar bootjes, schepen en watertaxi’s voorbij varen en zeemeeuwen overvliegen. Het vakantiegevoel wordt versterkt door een fijne muziekmix en zomerse cocktails. Eau Lounge is beschikbaar voor verhuur, en met meer dan 200 events per jaar beschikken wij over veel ervaring en expertise!

"Ik ben een vrouw van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt!"
Wendy de Bruin

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30