Prijzen locatie Eau Lounge Rotterdam

Eau Lounge is uniek, met het prachtige terras dat over het water van de Maas zweeft. Door de indeling is Eau Lounge gezellig en intiem, u kunt een top dag of avond hebben met maar 30 personen maar ook met 300 personen.

Eau Lounge is al te huur voor € 350,00 excl. btw en incl. personeel voor 6 uur lang. Mocht u Eau Lounge langer dan 6 uur willen huren dan komt er per extra uur € 50,00 excl. btw bij. Wij rekenen € 100,00 excl. btw schoonmaakkosten. Bij Eau Lounge werken we met omzetgaranties, dat wil zeggen dat er een minimaal bedrag moet worden uitgegeven aan huur, drinken, eten, muziek etc. Op elke dag van het jaar is er een andere omzetgarantie, je kunt deze opvragen per mail of telefoon voor de datum die je in gedachte hebt.

Algemeen
Algemeen

Drank afkopen

U kunt kiezen voor het afkopen van de drank. Hieronder ziet u de 3 meest gekozen opties.

BIER / FRISDRANK / WIJN - € 7,30 per persoon per uur (Voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris en wijn af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

BINNENLANDS GEDISTILLEERD - € 8,30 per persoon per uur (voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris, wijn, Vieux, Apfelkorn, Bessenjenever, Jevener af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

BUITENLANDS GEDISTILLEERD - € 10,50 per persoon per uur (voor events met studenten gelden andere prijzen)

Met dit arrangement koopt u bovenstaande arrangementen plus de sterke dranken zoals Bacardi, Vodka, Malibu, Gin, Whiskey, Bacardi Lemon & Razz etc. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst.

WELKOMSTDRANKJES

• Prosecco € 40,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
• Champagne Möet & Chandon € 110,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
• Gekleurde cocktail € 8,00 per stuk
• Classic cocktail zoals Mojito, Caipirinha, Razz Mojito, Amaretto Sour € 12,50 per stuk

* Mocht u de drank niet willen afkopen dan is nacalculatie ook mogelijk.

Eten en hapjes in Eau Lounge

Eau Lounge werkt samen met een cateraar. U heeft de keuze uit een heerlijk buffet, een lekkere zomerse BBQ of een walking diner. U kunt hierbij rekening houden met een bedrag vanaf € 27,50 per persoon afhankelijk van uw wensen. U kunt HIER alle opties vinden qua eten.

Eau Lounge heeft ook heerlijke hapjes. Een rondje bittergarnituur kost € 65,00 voor 75 hapjes. Een zakje friet aan het einde van de avond is € 3,00 per persoon, of bij binnenkomst wat nootjes en chocola op de tafel voor € 2,00 per persoon. We hebben ook een heerlijk kaas en worst plateau van 95 stukjes voor € 50,00.

Eten
Algemeen

Decoratie en entertainment

Eau Lounge is van zichzelf al prachtig, en er is weinig extra nodig qua decoratie. Wilt u extra decoratie in de vorm van ballonnen, bloemen etc. Dan dient u daar zelf zorg voor te dragen. Alles kan en mag, behalve confetti – echt vuur of echte kaarsen, en geen stickers. De decoratie die u meeneemt moet brandveilig zijn.

Dj booth Eau Lounge Rotterdam

Een DJ kunt u ook bij Eau Lounge huren. De kosten hiervoor zijn € 150,00 excl. btw per uur (minimaal 3 uur).

Eau Lounge is uitgerust met een complete dj booth & cd spelers waar u gratis gebruik van kunt maken voor achtergrondmuziek die Eau Lounge aanlevert. U mag ook een eigen dj meenemen, dan betaalt u € 250,00 incl. btw voor de huur van de dj set (2 x Pioneer CDJ-2000 NXS2 en 1 x DJM-900 NXS2) als u zelf de cd spelers mee wil nemen en uw eigen dj dan wordt er alsnog 250 euro in rekening gebracht.

Als u zelf muziek mee wilt nemen en wil afspelen via Spotify of USB stick dan is dat toegestaan, we rekenen dan 100 euro voor het gebruik maken ervan. Het is niet toegestaan om zelf aan de dj set te zitten.

We hebben uiteraard ook een beamer met scherm voor een mooie presentatie, die kost € 150,00 incl. btw om te huren inclusief scherm.

Eigen catering mogelijk

Wij werken met een cateraar, maar mocht u zelf het eten willen regelen is dat bij ons ook geen enkel probleem, let erop dat een zitten diner niet mogelijk is bij ons, ook niet als u zelf tafels en stoelen mee zou nemen.

Het meenemen van eigen hapjes of eten is uiteraard niet gratis. We vragen hier een vergoeding voor van € 7,50 excl. btw per persoon als er niets van Eau Lounge gebruikt wordt en € 10,00 excl. btw per persoon als u gebruik wilt maken van onze borden en bestek.

Interieur Eau Lounge Rotterdam

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@eaulounge.nl of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via info@eaulounge.nl.

Contactformulier