Babyshower in de mooiste locatie van Rotterdam

Eau Lounge Rotterdam is de perfecte locatie voor uw babyshower. Vindt u het ook teveel gedoe om het thuis te vieren? Eau Lounge is beschikbaar voor verhuur voor uw babyshower en hoeft helemaal niet duur te zijn! Met de fantastische skyline met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant, een open terras op de Maas (wat ook overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) is Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat uw babyshower plaats zal vinden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, en zelfs buffet is mogelijk als dat gewenst is.

Wilt u de prijzen weten voor uw babyshower in Eau Lounge?

Ik ben een vrouw van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt!
W. de Bruin

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31