Extra's voor uw feest, evenement, bruiloft

De Sitter Bloemen

De Sitter Bloemen

Wilt u een speciale opstelling voor de ceremonie (zie foto) of gewoon extra aankleding in de vorm van de meest prachtige bloemen voor uw bruiloft of event? Onze partner de Sitter bloemen neemt al uw zorgen weg en komt alleen met het beste resultaat voor de dag! Voor meer informatie gaat u naar de website van de Sitter bloemen.

Mister Photobooth

Met de photobooth geven we een blijvende herinnering aan die bruiloften en partijen. Wij streven ernaar om voor een leuke prijs de photobooth op jouw feest te zetten. Niet teveel poespas, maar gewoon Mister Photobooth. Of ja gewoon… Een beetje gek op de foto vinden we dan wel weer leuk!

Cake Affair

Cake Affair

Cake Affair is de leidende trendsetter in het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten. Wij ontwerpen trouwtaarten voor internationale en nationale bekendheden. Wij werken met de allerbeste ingrediënten en hebben een zeer betrouwbaar imago. Cake Affair geeft een professionele service, vanaf de proef sessie tot de levering en plaatsen van de bruidstaart.

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31