Beoordelingen van Eau Lounge Rotterdam

Bekijk hieronder een greep uit de beoordelingen van bruidsparen die bij Eau Lounge getrouwd zijn.

"Eau Lounge is een prachtige locatie gelegen tussen de twee bruggen. Voor onze ceremonie hadden wij 30 personen uitgenodigd , niet een hele grote groep dus. Dit maakte totaal niets uit voor de sfeer. Het was zeer intiem. Na het teken moment werd er een glaasje bubbels uitgeserveerd en werd de taart gesneden en uitgedeeld door de medewerkers van Eau Lounge. Na de ceremonie hebben wij op locatie met 70 personen ge-bbq't. Het eten was fantastisch, net als de bediening. Rond 20 uur kwamen de avondgasten en hebben wij gefeest tot middernacht. Alles verliep zeer flexibel. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. En de locatie fantastisch! Echt een aanrader!"
S. Griekspoor
Geplaatst op: 08 februari 2019
"Ik ben een vrouw van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt!"
W. de Bruin
Geplaatst op: 06 augustus 2017

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30