Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Eau Lounge is de perfecte trouwlocatie in Rotterdam om uw bruiloftsfeest te geven. Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant. Het open terras op de Maas (wat ook overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) maakt Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat de mooiste dag van uw leven plaats zal vinden in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam en omstreken.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking dinner of buffet en is compleet uitgerust met dj booth & set zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert uw bruiloft van begin tot eind.

Extra informatie trouwlocatie Rotterdam

CEREMONIE

Wij kunnen ongeveer 70 personen tegelijk laten zitten tijdens een ceremonie. Er kunnen maximaal 150 tot 175 personen een ceremonie bij ons bezoeken.

DECORATIE

U moet zelf voor de decoratie zorgen, wij hebben rond de 40 witte stoeltjes waar u gebruik van kunt maken.

DINEREN

Eau Lounge is perfect voor een heerlijke BBQ op ons terras, een buffet of een walking dinner. Sommige mensen willen graag zittend dineren, dit is alleen mogelijk bij lekker weer, de tafels en stoelen daarvoor moet u zelf regelen en het betreft maximaal 50 personen. Wij doen geen uitgeserveerd diner. Wij raden u dus aan om voor een BBQ, buffet of walking dinner te gaan.

AANZOEK

Wilt u alleen een aanzoek doen, dan is dat ook mogelijk bij ons. In overleg qua datum en tijden kunt u ons afhuren zonder eten en drinken voor 500 euro voor 3 uur lang. In die 3 uur moet u zelf de decoratie doen qua opbouw en afbouw.

Confetti, vuurwerk, rookbommen etc zijn verboden, rozenblaadjes mogen wel! 

PRIJZEN

Wilt u de prijzen weten voor uw bruiloft in Eau Lounge?

Trouwlocatie Rotterdam
De Sitter Bloemen

De Sitter Bloemen

Wilt u een speciale opstelling voor de ceremonie (zie foto) of gewoon extra aankleding in de vorm van de meest prachtige bloemen voor uw bruiloft of event? Onze partner de Sitter bloemen neemt al uw zorgen weg en komt alleen met het beste resultaat voor de dag! Voor meer informatie gaat u naar de website van de Sitter bloemen.

Mister Photobooth

Met de photobooth geven we een blijvende herinnering aan die bruiloften en partijen. Wij streven ernaar om voor een leuke prijs de photobooth op jouw feest te zetten. Niet teveel poespas, maar gewoon Mister Photobooth. Of ja gewoon… Een beetje gek op de foto vinden we dan wel weer leuk!

Cake Affair

Cake Affair

Cake Affair is de leidende trendsetter in het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten. Wij ontwerpen trouwtaarten voor internationale en nationale bekendheden. Wij werken met de allerbeste ingrediënten en hebben een zeer betrouwbaar imago. Cake Affair geeft een professionele service, vanaf de proef sessie tot de levering en plaatsen van de bruidstaart.

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten of neem contact op via [email protected].

Contactformulier

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31