• Unknown-27.jpeg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000959.jpg
  • 2016-07-26-PHOTO-00000769.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000963.jpg
  • IMG_5120.jpg
  • 2016-07-20-PHOTO-00000758.jpg
  • 2016-07-26-PHOTO-00000768.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000971.jpg
  • IMG_8505.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000970.jpg
  • 2016-06-18-PHOTO-00000628.jpg
  • 2016-11-19-PHOTO-00000962.jpg

Beoordelingen van Eau Lounge in Rotterdam

Bekijk hieronder een greep uit de beoordelingen van bruidsparen die bij Eau Lounge getrouwd zijn.

Bekijk hier onze beoordelingen op toptrouwlocaties.nl


Ik ben een man van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt !
Fransisco Redan - geplaatst 06 augustus 2017
Heel erg genoten van Eau Lounge op onze prachtige dag! Dank je wel!
van Santen Frank - geplaatst 19 juli 2017
We komen uit Belgie helemaal naar deze fantastische stad Rotterdam voor onze bruiloft! Eau Lounge is subliem, alles klopt! Wij hebben in het NHOW Hotel geslapen met alle gasten en vanaf daar de watertaxi gepakt naar Eau Lounge, prachtige beleving die we in Belgie niet hebben!
Gregory Rigters - geplaatst 26 januari 2017
Niets dan lof , 3 jaar geleden hebben we hier onze verjaardag gevierd en toen was het al fantastisch , we hebben toen de belofte gedaan om terug te komen als we zouden trouwen. Zaterdag 26 nov was het zo ver want we wilde heel graag een winter BBQ houden op onze bruiloft. Toen Daniel & Veronique ons vertelde van het nieuwe scherm dat Eau Lounge heeft ( zie foto ) waren we helemaal in extase want nu konden we het terras helemaal optimaal gebruiken! De BBQ was fantastisch , het weer was gewoon prima en de locatie is adembenemend! We raden het iedereen aan ! Tot over 10 jaar met ons jubileum!
Micha Wanders - geplaatst 12 december 2016
Vanaf de eerste voetstap die we binnen gezet hebben waren we verkocht, fantastisch uitzicht op een werkelijk unieke plek. Informeel , geweldige BBQ 180 personen hadden wij, uurtje langer doorgegaan was geen probleem. uitrij kaarten voor de parkeer garage geregeld, was ook top!
Frank Krauwels - geplaatst 24 augustus 2016
Wonen in Amsterdam maar toch trouwen in Rotterdam. 2,5 jaar geleden waren we bij Eau Lounge voor een Bedrijfsfeest en we wisten het toen al, hier gaan we trouwen! Alles maar dan ook alles is PERFECT! Van het uitzicht kan iedereen alleen maar dromen, eten was heerlijk, service super , leuke lieve mensen achter de bar en in de bediening. Over alles viel te praten. Parkeren gratis aan de overkant en met de watertaxi voor bijna iedereen de eerste keer, super leuk!
Bastian De Vos - geplaatst 05 augustus 2016

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] en dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons. Of vul hiernaast het formulier in.