Bruiloft – Bedrijfsfeest - verjaardag of promotie feest

Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, promotiefeest etc. perfect verloopt op mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.

Huren van Eau Lounge

Eau Lounge is uniek, met het prachtige terras dat over het water van de Maas zweeft. Door de indeling is Eau Lounge gezellig en intiem, u kunt een top dag of avond hebben met maar 30 personen maar ook met 200 personen.

Eau Lounge is al te huur vanaf € 250,00 excl. btw en incl. personeel en schoonmaakkosten. Dat is voor 6 uur lang. Mocht u Eau Lounge langer dan 6 uur willen huren dan komt er per extra uur € 50 ex. btw bij.

Een DJ kunt u ook bij Eau Lounge huren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van welke dj u wilt. Ga uit van € 125,00 ex. btw per uur (minimaal 3 uur). Eau Lounge is uitgerust met een complete dj booth & muziekset waar u gratis gebruik van kunt maken voor achtergrondmuziek. U mag ook een eigen dj meenemen, dan betaalt u € 100,00 ex. btw voor de huur van de dj set. We hebben uiteraard ook een beamer met scherm voor een mooie presentatie , die kost 100 euro ex btw om te huren inclusief scherm.

Eau Lounge is van zichzelf al prachtig, maar we kleden het helemaal voor u aan zodat het klaar staat voor een top event. Wilt u extra decoratie in de vorm van ballonnen, bloemen etc.? Wij werken samen met iemand die dit verzorgt, maar u mag het uiteraard ook zelf doen.Hapjes & Eten in Eau Lounge

Eau Lounge werkt samen met een cateraar. U heeft de keuze uit een heerlijk buffet, een lekkere zomerse BBQ of een walking diner.

U kunt hierbij rekening houden met een bedrag tussen de € 19,50 en € 33,25 afhankelijk van uw wensen.

Eau Lounge heeft ook heerlijke hapjes. Een rondje bittergarnituur kost € 45,00 voor 65 hapjes. Een zakje friet aan het einde van de avond is € 2,50 per persoon, of bij binnenkomst wat nootjes en chocola op de tafel voor € 1,50 per persoon. We hebben ook een heerlijk kaas en worst plateau van 95 stukjes voor € 50.

Wij werken met een cateraar, maar mocht u zelf het eten willen regelen is dat bij ons ook geen enkel probleem. Het meenemen van eigen hapjes of eten is uiteraard niet gratis. We vragen hier een vergoeding voor van € 7,50 ex. btw per persoon als er niets van Eau Lounge gebruikt wordt en € 10 ex. btw als u gebruik wilt maken van onze keuken.

Al onze menu’s & hapjes staan op www.eaulounge.nl/etenDrank afkopen of op nacalculatie

U kunt ervoor kiezen om de drankjes die u wilt dat wij schenken op nacalculatie te doen. Nacalculatie houdt in dat wij de drank die gedronken wordt aanslaan en dat u de bon aan het einde van de avond betaald. Ook kunt u kiezen voor het afkopen van de drank. Hieronder ziet u de 3 meest gekozen opties van afkopen.


BIER - FRISDRANK - WIJN
Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris en wijn af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst. Dit kost € 7,30 per persoon per uur.


BINNENLANDS GEDISTILLEERD
Met dit arrangement koopt u per persoon per uur bier, fris, wijn, Vieux, Apfelcorn, Bessenjenever, Jevener af. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst. Dit kost € 8,30 per persoon per uur.


BUITENLANDS GEDISTILLEERD
Met dit arrangement koopt u bovenstaande arrangementen plus de sterke dranken zoals Bacardi, Vodka, Malibu, Gin, Whiskey, Bacardi Lemon & Razz etc. Onbeperkt voor het aantal uur dat u wenst. Dit kost € 10,50 per persoon per uur.


WELKOMSTDRANKJES
-Prosecco € 35,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
-Champagne Möet & Chandon € 95,00 per fles (6 a 7 glazen uit 1 fles)
-Gekleurde cocktail € 5,00 per stuk
-Classic cocktail zoals op deze site € 8,00 of € 9,00 per stuk.

Beschikbaarheid Eau Lounge

COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_PREV_LINK COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_NEXT_LINK
  M D W D V Z Z
26       1
27 2 3 4 5 6 7 8
28 9 10 11 12 13 14 15
29 16 17 18 19 20 21 22
30 23 24 25 26 27 28 29
31 30 31      
  Bezet
  Vrij
  Overdag bezet

Neem contact met Eau Lounge op

 1. Naam*
  Vul een naam in.
 2. E-mail*
  Vul een geldig e-mail adres in.
 3. Telefoon*
  Vul een telefoonnummer in.
 4. Contact opnemen via*
  Ongeldige invoer
 5. Bericht*
  Vul een bericht in.