Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Eau Lounge is de perfecte locatie voor u om uw bruiloftsfeest te geven. Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant. Het open terras op de Maas (wat ook overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) maakt Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat de mooiste dag van uw leven plaats zal vinden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking dinner of buffet en is compleet uitgerust met dj booth & set zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert uw bruiloft van begin tot eind.

Extra informatie voor uw bruiloft

CEREMONIE

Wij kunnen ongeveer 70 personen tegelijk laten zitten tijdens een ceremonie. Er kunnen maximaal 150 tot 175 personen een ceremonie bij ons bezoeken.

DECORATIE

U moet zelf voor de decoratie zorgen, wij hebben rond de 40 witte stoeltjes waar u gebruik van kunt maken.

DINEREN

Eau Lounge is perfect voor een heerlijke BBQ op ons terras, een buffet of een walking dinner. Sommige mensen willen graag zittend dineren, dit is alleen mogelijk bij lekker weer, de tafels en stoelen daarvoor moet u zelf regelen en het betreft maximaal 50 personen. Wij doen geen uitgeserveerd diner. Wij raden u dus aan om voor een BBQ, buffet of walking dinner te gaan.

PRIJZEN

Wilt u de prijzen weten voor uw bruiloft in Eau Lounge?

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar¬†[email protected] of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn helaas niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 
  • Bezet
  • Vrij
  • Overdag bezet

Neem contact op

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht.