Over Eau Lounge Rotterdam

Niet direct zichtbaar en enigszins verscholen aan de achterzijde van Health City (voormalig Maastheater), direct aan de Maas, bevindt zich een geweldige locatie. Eau Lounge, wordt ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd. Eau Lounge heeft de glazen deuren naar het ruime terras boven het water open staan voor iedereen die op zoek is naar een perfecte locatie voor een bruiloft – personeelsfeest – verjaardag – borrel of ander evenement.

Dit is de ultieme plek om de stad even de stad te laten en neer te strijken op een relaxed zonnig terras met uitzicht op zowel de Willemsbrug als de Erasmusbrug, waar bootjes, schepen en watertaxi’s voorbij varen en zeemeeuwen overvliegen. Het vakantiegevoel wordt versterkt door een fijne muziekmix en zomerse cocktails. Eau Lounge is beschikbaar voor verhuur, en met meer dan 200 events per jaar beschikken wij over veel ervaring en expertise!

"Ik ben een vrouw van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt!"
Wendy de Bruin

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@eaulounge.nl of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur reactie van ons. Heeft u geen antwoord terug gehad van ons? Check even uw spam inbox, hij zal waarschijnlijk daarin zitten.

Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn niet meer beschikbaar. Wij werken niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Neem contact op

Super leuk dat u contact opneemt met Eau Lounge, even voor de controle, heeft u de prijzen al gezien die we op de site hebben staan?
U kunt bij ons helaas niet zittend dineren als in grote ronde tafels met stoelen, wij doen alleen een BBQ – Walking dinner of buffet.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht.


[caldera_form id="CF5cb6386ebb007"]