Over Eau Lounge Rotterdam

Niet direct zichtbaar en enigszins verscholen aan de achterzijde van Health City (voormalig Maastheater), direct aan de Maas, bevindt zich een geweldige locatie. Eau Lounge, wordt ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd. Eau Lounge heeft de glazen deuren naar het ruime terras boven het water open staan voor iedereen die op zoek is naar een perfecte locatie voor een bruiloft – personeelsfeest – verjaardag – borrel of ander evenement.

Dit is de ultieme plek om de stad even de stad te laten en neer te strijken op een relaxed zonnig terras met uitzicht op zowel de Willemsbrug als de Erasmusbrug, waar bootjes, schepen en watertaxi’s voorbij varen en zeemeeuwen overvliegen. Het vakantiegevoel wordt versterkt door een fijne muziekmix en zomerse cocktails. Eau Lounge is beschikbaar voor verhuur, en met meer dan 200 events per jaar beschikken wij over veel ervaring en expertise!

"Ik ben een vrouw van weinig woorden, maar we hebben echt een fantastische dag gehad. Het ontbrak aan niets, Eau Lounge enorm bedankt!"
Wendy de Bruin
[INSERT_ELEMENTOR id=347]